Werkwijze

   Voorafgaand aan jullie huwelijksdag

   Jullie willen mij als huwelijksfotograaf, geweldig! lees meer over mijn werkwijze en neem dan snel contact op om te informeren of jullie datum nog beschikbaar is. Liever eerst persoonlijk contact? Bellen mag natuurlijk ook: 06 – 402 238 87.

   Allereerst stuur ik jullie mijn brochure met informatie en mogelijkheden. Kunnen jullie je daar in vinden? Fijn!
   We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Ik vind het heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Hoe relaxter de sfeer op jullie huwelijksdag, hoe mooier de foto’s! Is de klik goed? Dan stuur ik jullie een bevestiging en reserveer ik jullie datum in mijn agenda.
   In de week vòòr de bruiloft neem ik nog even contact met jullie en evt. met jullie ceremoniemeester(s) op om jullie te laten weten dat ik er klaar voor ben en ontvang ik graag jullie draaiboek. Ook check ik nog even of er nog veranderingen/ plannen zijn die fijn zijn om te weten voor mij als fotograaf.

   De dag zelf

   Ik zorg altijd dat ik ruim op tijd aanwezig ben en hou zoveel mogelijk rekening met ‘Murphy’s Law’.
   Graag maak ik aan het begin van de dag even kennis met de ceremoniemeesters zodat ik hem/haar kan aanschieten indien er vragen zijn.
   Ik beweeg mij gemakkelijk door de menigte heen en zorg ervoor dat jullie huwelijk als een verhaal wordt vastgelegd.
   Mocht het een klein beetje uitlopen, geen probleem! Ik draag geen horloge.

   Na jullie huwelijksdag

   Na het fotograferen van jullie bruiloft selecteer ik de mooiste foto’s en bewerk ik deze zorgvuldig.
   Binnen een paar dagen ontvangen jullie al een preview! Ook gebruik ik  enkele foto’s voor mijn blog.
   Mijn doel is om de reportage binnen 4-6 weken af te ronden.
   Jullie ontvangen via een email de code voor jullie eigen online slide-show. Deze code wordt door mij alleen aan jullie verstrekt. Enige dagen later ontvangen jullie je eigen online gallery met alle geselecteerde fotobestanden in hoge resolutie en webresolutie. Ook vinden jullie daar een webstore waar jullie afdrukken kunnen bestellen. Na enige tijd zal ik contact met jullie opnemen met de vraag om een selectie te maken voor jullie album. Ik zorg vervolgens voor een prachtig naslagwerk van jullie huwelijksdag.