Tarieven

It's not about the money, but nice to know...

Wij laten het verhaal van onze dag graag op zijn mooist vastleggen en horen graag jouw tarieven.

Waar investeren wij in?

Een luxe handgemaakt album gevuld met jullie meest waardevolle momenten.

Alle momenten met veel liefde en toewijding vastgelegd.

01

03

Nadat jullie de online gallery hebben ontvangen en rustig de tijd hebben gehad om alle beelden van jullie dag te bewonderen, nodig ik jullie uit om een selectie te maken voor jullie album. Met de door jullie geselecteerde foto's maak ik een ontwerp. Na jullie goedkeuring wordt dit handgemaakte luxe album binnen 6 weken in een prachtige opbergkoffer bij jullie thuis bezorgd. Een prachtig naslagwerk voor een mooie plek in huis!

"De gemiddelde fotograaf kan goede foto's maken als het licht goed is. Een goede fotograaf kan goede foto's maken in elke licht situatie." Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik mijn weg vind in elke situatie. Van een ceremonie donkere kerk verlicht met kaarslicht tot feest in de catacomben van een kasteel. I've seen it all! Met mijn passie voor raw and storytelling fotografie, leg ik alle momenten vast die er echt toe doen - puur, authentiek en vol emotie.

Een online gallery, speciaal voor jullie.

Reiskosten binnen Nederland.

02

04

Jullie ontvangen een link naar jullie eigen online gallery. Deze is speciaal voor jullie en kunnen jullie delen met wie jullie willen.

In deze omgeving vinden jullie

- HD slideshow met een selectie van jullie beelden

- Galerij met al jullie bewerkte beelden.

Daarbij een online webstore waar jullie producten van door mij gegarandeerde kwaliteit kunnen bestellen.

Jullie kiezen een locatie voor jullie dag die bij jullie past. Misschien zijn jullie kiezen jullie voor Ibiza of Bali vibe op het strand van Noordwijk. Of voor zijn jullie hopeloos romantisch en gaan jullie voor de spookjesachtige omgeving van een kasteel in het bos.Wat jullie ook kiezen, ik zal er zijn en stuur jullie hier geen aparte rekening voor.

TARIEVEN

TEN

EIGHT

SIX

TWELVE

€2850

€2450

€1795

€3150

Zijn we een match?

Wij willen kennis maken!

Zijn jullie enthousiast over mijn aanbod en ok met mijn prijzen? Laten we dan kennismaken!

afspreken!