Partners

   Uiteraard werk ik altijd graag samen met andere partijen die jullie inschakelen om jullie dag compleet te maken. Mochten jullie nog ideeën nodig hebben of nog niet alle geschikte partijen hebben gevonden: Hieronder vinden jullie getalenteerde, creatieve vakmensen die ik bewonder en waar ik graag mee samenwerk. Partners die staan voor hun vak!

   Made 2 Taste

   “Zorgen dat iedereen blij verrast is bij binnenkomst en met een glimlach jullie huwelijk verlaat: dát is ons doel. We verzorgen én ontzorgen. Van eerste idee tot sprankelend huwelijk. Made 2 Taste Food regelt alles op culinair gebied. Voor ons zijn gasten nooit een nummer. Dat resulteert in bijzondere aandacht, met oog voor detail. We luisteren goed naar jullie wensen en denken actief mee.
   Met dagverse ingrediënten bereidt ons enthousiaste keukenteam zelf uiteenlopende hapjes en drankjes. Het team kookt onder leiding van chef-kok Harm Bergmans, een bevlogen bourgondiër die altijd op zoek is naar vernieuwing. Dat zorgt regelmatig voor nieuwe, verrassende smaakcombinaties en bijzonder vormgegeven gerechten. Willen jullie meer weten? Kom proeven, kom kennismaken met ons en ervaar dat lekker eten en drinken in een unieke omgeving bijdraagt aan het resultaat van jullie huwelijk!”

   Made 2 Taste Catering Amsterdam
   Harm Bergmans, chef-kok
   06- 226 555 66

   Eisma Visagie

   “Visagie is vakwerk. Mensen mooier maken dan ze al zijn. Sinds april 2009 heb ik mijn opleiding afgerond aan de school van Mieke Petiet te Asterdam. Allereerst ben ik begonnen met de vakopleiding voor visagie en hairstyling en vervolgens ben ik genomineerd voor de Masterclass ‘Gruppo Select’, een unieke vervolgopleiding.Tijdens mijn opleiding heb ik reeds met professionele modellen en fotografen gewerkt en verschillende high fashion shoots gedaan. Intussen ben ik gestart als freelance visagiste. In mijn werk streef ik naar perfectie, naar het ideale samenspel tussen model, fotograaf en stylist. Mijn bijdrage daaraan moet een prachtig eindbeeld opleveren voor bijvoorbeeld een bruid of iemand die er voor een speciale gelegenheid fantastisch uit wil zien.”

   Annemarie Eisma, Visagiste
   www.eismavisagie.nl

   Weddingcare

   “Een bruiloft is een van de mooiste dagen van jullie leven. Een feestelijke gebeurtenis waarin familie en vrienden bij elkaar komen om samen jullie liefde te vieren. Ook voor de jonge gasten kan dit een blijvende en bijzondere herinnering worden.
   Weddingcare zorgt voor een verzorgde dag vol leuke activiteiten. Iedereen in de leeftijdscategorie van 3 t/m 11 zal de tijd van zijn/haar leven hebben en toch betrokken blijven bij het thema van jullie huwelijk. Voor de ouders is het fijn dat zij even hun handen vrij hebben en toch te weten dat de kinderen op hun eigen manier genieten van deze dag.”

   Giselle Weiffenbach, entertainment for kids
   www.weddingcare.nl

   5
   /
   6