- David Alan Harvey

   Don't shoot what it looks like. Shoot What it feels like.

   Focusing on genuine moments and interactions.

   My authentic wedding photography is perfect for the couple who cherishes simplicity, connection and heartfelt emotion.

   Liselore Tempel

   Moeder van Isaiah (11) en Naavah (9) | Getrouwd met Sander | Woont in het centrum van de fijne stad Haarlem | Houdt van strand, terrasjes, stedentripjes, een goed glas wijn, gezelligheid met vrienden | Reist graag! Nog op de bucketlist: Mexico, Zuid Afrika, Australië | Favorite quote: “Don’t shoot what it looks like, shoot what it feels like” by David Alan Harvey

    

    

   Over mijn stijl

   Mijn stijl van fotograferen kan ik het beste omschrijven als journalistiek en verhalend. De dag weergeven zoals hij werkelijk is. Ik maak ‘echte’ beelden die het moment vangen en de context van dat moment weergeven. Ik vind het erg belangrijk dat mensen zich relaxt voelen voor mijn lens. Ik ben niet bang om mijn creativiteit de vrije loop te laten tijdens het ‘shootgedeelte’ op de huwelijksdag. Ik hou van beweging in een beeld, liever geen stijve poses! Het hoeft van mij niet te netjes en te geregisseerd, ik hou er van om een beetje buiten de lijntjes te kleuren 🙂

   Boeken jullie mij? Dan kunnen jullie ongedwongen, verhalende foto’s met veel emotie verwachten en hier een daar een uitschieter naar een gestylede plaat!

   Informatie

   TESTIMONIALS

   Liselore is niet alleen een mooie lieve meid, maar ook de meest begaafde fotografe, die ik ken. Echt een kunstenares!!

   Pieter & Ward

   READ MORE

   TESTIMONIALS

   De bruiloft was fantastisch, maar Liselore heeft onze dag compleet gemaakt. Ze voelt precies aan hoe de mensen zich voelen en past zich volledig aan. Ze was op onze dag als een lid van de familie. Niemand heeft haar opgemerkt. De foto's zijn prachtig vol met emotie en geen geposeerde foto's. Precies zoals wij het wilden hebben.

   Simone & Sandor

   READ MORE

   Lieve woorden

   Lieve Liselore,

   WAUW, WAUW, WAUW!! ❤️

   Wat een fantastische foto’s!! We kunnen de hele avond wel blijven kijken (gaan we ook gewoon doen!!), zo ontzettend aan het nagenieten! Niet normaal mooi!!

   Super super bedankt!

   Ik weet trouwens nog niet hoe we dat album gaan samenstellen maar ik denk niet dat we kunnen kiezen ??

   Liefs Onno & Noortje

   READ MORE

   Lieve woorden

   Wow, wow, wow!!!

   Wat een mooie foto's! Dank je wel! Bij het kijken komen zoveel herinneringen en emoties weer terug. Echt heel knap hoe je dit met foto's voor elkaar krijgt.

   Lieve woorden

   We bevelen Liselore van harte aan voor jullie huwelijksreportage. Je merkt tijdens de ceremonie nauwelijks dat ze er is en ze weet precies de goede momenten raak vast te leggen. Van te voren hadden we gevraagd of ze een verhaallijn wilde maken van ons huwelijk. Dat heeft ze fantastisch gedaan! De afwisseling met zwart-wit foto’s zorgden voor een bijna Italiaanse uitstraling van ons huwelijk. We zijn er nog steeds erg blij mee!

   Lieve woorden

   Wat een fantastische vakvrouw. Tedere, intieme, échte, hilarische én emotionele momenten tijdens onze huwelijksdag zijn door Liselore prachtig vastgelegd. Een cadeau voor het leven!

   Lieve woorden

   Jeetje wat hebben we enorm genoten om deze foto’s te bekijken! Onze complimenten hoe je kleine momenten zo mooi hebt vast kunnen leggen! Ontzettend mooi.
   We zullen ze met trots aan onze familie en vrienden laten zien!

   Lieve woorden

   Liselore is heel professioneel, flexibel en heeft precies de prachtige foto’s gemaakt waar wij op hoopten en in de stijl die we van te voren besproken hadden!

   5
   /
   6