liefde shooter

Wat leuk dat jullie mijn online brochure hebben opgevraagd! Mijn naam is Liselore, een Haarlemse bruidsfotograaf die het leven in beeld brengt zonder pastel filtertjes. Met mijn passie voor raw and storytelling fotografie, leg ik de grote en kleine momenten vast die er echt toe doen - puur, authentiek en vol emotie.

Jullie dag fotografeer ik ongepolijst, rauw en echt.

Ik richt me op het vastleggen van authentieke momenten, verbinding en echte emoties.

Geen geforceerde poses of cliché's, maar spontane lachbuien,

intieme blikken en pure liefde.

Zijn jullie mensen die het leven ten volle leven en zoeken jullie een fotograaf die dat leven kan vastleggen op jullie dag? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik mijn weg vind in elke situatie.

Neem hieronder een kijkje voor meer informatie en mijn tarieven. Enthousiast? Laten we kennismaken!

Wat andere bruidsparen zeggen...

IN LOVE!

With your work!!! Thank you for being our photographer, we could not wish for a more perfect document of our love!

Zo blij.

Lieve Liselore, we zijn zo blij met onze foto's! De tranen stroomden over onze wangen toen we de slideshow terugkeken. Alsof we weer helemaal daar waren. Echt prachtig!

Wow...

Wat een intens mooie foto's. Zo mooi hoe je onze liefde hebt weten te vangen in beelden. En wat een prachtige foto van mijn oma. Zo ontzettend waardevol!

Zo mooi, zo raak.

We hebben de gallery nu wel 100 keer bekeken maar het is nog steeds niet genoeg. Nog 100 keer! De beelden zijn zo raak! En dankjewel voor hoe heerlijk relaxt je was op onze dag toen wij dat soms even niet waren.

brochure met tarieven

TARIEVEN

Ik hou van verrassingen. Maar niet in de vorm van verborgen extra kosten. Daarom is mijn tarief duidelijk en transparant.

De kosten voor een complete huwelijksreportage beginnen bij €1995 inclusief BTW voor 6 uur fotografie.

Dit is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek,
  • Fotografie op jullie huwelijksdag,
  • Professionele selectie en nabewerking van jullie reportage,
  • Online gallery met alle nabewerkte foto's en webstore,
  • Foto's in high resolution en web resolution downloadbaar,
  • Full HD online slideshow met een selectie van jullie beelden,
  • Luxe 20x15 Fine art album met 10 foto's,
  • Kilometers binnen NL,
  • Ieder extra uur €150.

Kennis maken?

Trouwalbum

LUXE ALBUM

Elk album wordt geleverd in een luxe opbergkoffer, een prachtig naslagwerk van jullie dag en een eyecatcher in jullie interieur!

DE PRIJS VOOR ELK ALBUM IS INCLUSIEF: