Connectie met fotograaf

Ik zal, als jullie fotograaf, aanwezig zijn bij enkele van de meest intieme en persoonlijke momenten van jullie dag. Daarom vind ik het belangrijk om een goede connectie te voelen met mijn bruidsparen.

Fearless fotograaf

Willen jullie helemaal jezelf kunnen zijn en genieten van alles en elkaar op jullie dag zonder bang te zijn 'hoe het er uit ziet'?Ontdek hoe ik als jullie fotograaf kan zorgen voor een onvergetelijke herinnering aan jullie bijzondere dag.

Vind jullie unieke fotograaf

Op zoek naar een fotograaf die de magie van jullie bruiloft kan vangen? Welkom op de juiste plek! Ik ben niet zomaar een fotograaf, maar een verhalenverteller die jullie liefdesverhaal tot leven brengt.

Jullie fotograaf, jullie stijl

Elke fotograaf heeft zijn eigen unieke stijl en aanpak. Die van mij is gefocust op verbinding en emotie. Maar don't worry, uiteraard schiet ik ook beelden van de details van jullie dag, die jullie zorgvuldig hebben uitgekozen om jullie vibe te creëren.

Mijn fotografie is niet voor iedereen...

Experiences, not things

Ervaringen zijn belangrijker dan spullen voor jullie. Samen dansen op jullie favoriete nummer tijdens het feest overtreft veruit de waarde van de meest uitgebreide bruidstaart of de meest luxueuze trouwjurk.

Fotograaf

It's not pretty, it's beautiful

Hebben jullie liever 250 beelden die alle prachtige en rauwe emoties laten zien dan 1000 kiekjes van alles en iedereen met een lekker filtertje erover heen? Ik ben er voor jullie.

Be fearless

Jullie eten, drinken en vieren zonder bang te zijn voor vlekken of uitgelopen make-up. Liever dansen op blote voeten dan verplicht zitten met je 9" heels!

fotograaf Champagne

Dit zijn wij!

Denken jullie nu: "Dit is precies wie wij zijn en wij denken dat jij de fotograaf bent die wij zoeken!" Laten we afspreken!

neem contact op

- wedding Workflow -

Are we a match?

fotograaf fearless

Ik stuur jullie een link met meer informatie en tarieven. Kunnen jullie je daar in vinden? Fijn!
We plannen een kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Ik vind het heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Is de klik goed? Dan reserveer ik jullie datum in mijn agenda.
In de week vòòr de bruiloft neem ik nog even contact met jullie en evt. met jullie ceremoniemeester(s) op. Ook check ik nog even of er nog veranderingen/ plannen zijn die fijn zijn om te weten voor mij.

01

liefde gemeentehuis

Wedding day!

Ik zorg altijd dat ik ruim op tijd aanwezig ben en hou zoveel mogelijk rekening met ‘Murphy’s Law’.
Graag maak ik aan het begin van de dag even kennis met de ceremoniemeesters zodat ik hem/haar kan aanschieten indien er vragen zijn.
Ik ben geen 'fly on the wall' fotograaf en meng mij tussen jullie gasten. Wel zo relaxt voor iedereen!
Mocht het vieren van jullie liefde een klein beetje uitlopen, geen probleem! Ik draag geen horloge.

02

Forever after...

bruiloft regen

Na het fotograferen van jullie bruiloft selecteer ik de mooiste foto’s en bewerk ik deze zorgvuldig.
Binnen een paar dagen ontvangen jullie al een preview! Uiteraard gebruik ik ook een paar beelden voor mijn eigen communicatiekanalen, waaronder Instagram.
De gehele reportage ontvangen jullie na 4-6 weken in jullie eigen online gallery met jullie slideshow en alle geselecteerde fotobestanden in 'high resolution' en 'web resolution'. Ook vinden jullie daar een webstore waar jullie afdrukken kunnen bestellen. Hebben jullie gekozen voor een luxe album? Jullie hebben helemaal gelijk! Na enige tijd zal ik contact met jullie opnemen met de vraag om een selectie te maken voor jullie album. Ik zorg vervolgens voor een prachtig, handgemaakt naslagwerk van jullie bruiloft. Een eyecatcher voor in huis!

03

De prijzen voor een huwelijksreportage beginnen bij €1995 inclusief BTW voor 6 uur fotografie.

Dit is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek,
  • Fotografie op jullie huwelijksdag,
  • Professionele selectie en nabewerking van jullie reportage,
  • Online gallery met alle nabewerkte foto's en webstore,
  • Foto's in high resolution en web resolution downloadbaar,
  • Full HD online slideshow met een selectie van jullie beelden,
  • Luxe Fine art album met 10 van jullie mooiste foto's,
  • Kilometers binnen NL,
  • Ieder extra uur €150.

Daarnaast bied ik prachtige, handgemaakte albums aan. Deze albums worden geleverd in een luxe opbergkoffer, een prachtig naslagwerk van jullie dag en een eyecatcher in jullie interieur!

Past bovenstaande bij jullie wensen en mogelijkheden? Neem dan snel contact op om te checken of jullie datum nog beschikbaar is!

TARIEVEN