Liselore Tempel Wedding Photography

   Frequently Asked Questions

   Trouwen is een van de tofste dingen die jullie gaan doen in jullie leven. Deze dag wordt helemaal geweldig en moet worden vastgelegd! Daarvoor hebben jullie een fotograaf nodig die bij jullie past. Maybe that’s me!

   Omdat het kiezen van de juiste fotograaf best ingewikkeld kan zijn, geef ik hieronder antwoord op vragen die ik regelmatig krijg van bruidsparen en waarmee ik de laatste twijfels kan wegnemen. The devil is in de details 😉

    

   What we would like to know...

   Before the big day

   On the big day

   After the big day

   Er zijn zo veel fotografen, hoe weten we of jij de fotograaf bent die bij ons past?

   Het is belangrijk dat mijn stijl van fotografie past bij waar jullie naar op zoek zijn. Is dat zo? Super!
   Vervolgens vind ik het heel belangrijk jullie relaxt zijn voor mijn lens. Daarom nodig ik bruidsparen altijd uit voor een kop koffie of thee om elkaar een beetje te leren kennen. Voelen jullie je op je gemak bij mij (en andersom ;))? Yes, dan zijn we een match en verzorg ik graag de fotografie op jullie dag!

   Zijn de foto's die we zien op jouw site gemaakt op echte bruiloften?

   Jazeker! Veel fotografen laten prachtige platen zien. Regelmatig zijn deze foto's gemaakt op een 'styled shoot'. Dit betekent dat de foto's 'in scene zijn gezet'. Er wordt gebruik gemaakt van modellen en een stylist zorgt ervoor dat elk plaatje klopt en daar wordt alle tijd voor genomen. Niks mis mee natuurlijk maar zo werkt het niet op een echte bruiloft.
   Ik fotografeer alleen echte bruiloften van echte mensen en echte liefde. ONLY THE REAL DEAL HERE!

   Wat kunnen wij als bruidspaar zelf doen zodat de foto's zo mooi mogelijk worden?

   Op jullie huwelijksdag zelf? Genieten!
   In de voorbereiding zijn er wel een aantal dingen die jullie kunnen doen. Elk bruidspaar ontvangt van mij na een boeking de brochure 'Tips & Tricks' zodat jullie zo relaxt mogelijk zijn op DE dag en dat zorgt voor de mooiste foto's!

   We don't speak Dutch...

   No problem! I do speak English :) Let's meet up and talk about your wedding day!

   Wij willen trouwen in het buitenland, ga je mee?

   Absoluut! Take me anywhere ;)
   Ik maak daarvoor graag een prijsopgave op maat voor jullie (inclusief reis- en verblijfskosten).

   We houden niet van 'op de foto gaan' of poseren, hoe ga je daar mee om?

   Don't worry! Dit hoor ik heel vaak en het komt ALTIJD goed! Ik zorg dat ik op tijd ben zodat ik rustig binnen kan komen en jullie (en jullie entourage) kunnen wennen aan mijn camera. Mijn ervaring is dat jullie zo aan het genieten zijn dat jullie vaak niet eens merken dat ik er ben :)
   Tijdens het 'shoot' gedeelte wil ik dat jullie vooral bezig zijn met elkaar en niet met de camera. Dit is een moment op de dag dat jullie even samen zijn en ik wil graag dat jullie daarvan genieten! Ik beweeg mij om jullie heen en zal jullie een beetje sturen waar nodig zodat we mooie, natuurlijke foto's krijgen.

   Wat gebeurt er als je plotseling ziek bent?

   Dat gebeurt eigenlijk nooit, ik zorg goed voor mezelf :)
   Mocht het toch gebeuren ('knocks on wood'), dan heb ik toegang tot een 'noodapp' waar een selectie van de beste fotografen uit het hele land bij aangesloten is. We overleggen of de fotograaf de hele bruiloft overneemt of de nabewerking aan mij laat. Dat komt dus altijd goed!

   heb je eigen vervoer?

   Ik kom altijd met de auto (deze kosten zijn inbegrepen ;)). De week voor jullie grote dag ontvang ik graag het draaiboek met alle adressen. Google maps will take care of the rest :)

   Hoe lang duurt het voordat we de foto's krijgen?

   Binnen 1/2 dagen ontvangen jullie een kleine preview :)
   Binnen 4 tot 6 weken ontvangen jullie de rest van de foto's.

   Krijgen we alle foto's, ook de onbewerkte beelden?

   Nee. Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik een selectie maak van de mooiste beelden die jullie dag perfect weergeven. Deze beelden bewerk ik na in mijn stijl.

   Bewerk je de foto's in kleur of zwart wit of beide?

   Beide. Ik kijk heel goed naar wat er op een beeld gebeurt. Soms is een moment zo mooi, dat ik kleur vind afleiden. Soms versterkt kleur juist het moment!

   Hoe ga je om met het delen van beelden van onze bruiloft op jouw website of Social Media?

   Dikke kans dat jullie hebben doorgeklikt naar deze FAQ na het zien van mijn foto’s op deze website ;) Publicatie is voor mij dus ontzettend belangrijk! Mochten jullie echt bezwaar hebben tegen het delen van jullie beelden, laat mij dat dan even schriftelijk weten.