Beach Wedding

   More pictures below text…

   Alice & Victor’s Beach wedding

   Hij uit Nederland, zij uit Engeland. Elkaar leren kennen in Londen. Een bruiloft in Engeland voor de Engelse familie. Maar Alice en Victor kozen er voor om ook te trouwen in Nederland! Super fijne vibes op deze Beach wedding in Noordwijk…

   Voorbereidingen

   Zowel Victor als Alice kozen ervoor om zich thuis helemaal klaar te maken en in ‘vol ornaat’ aan te komen bij beachclub Witsand. Victor en Alice zagen elkaar ook pas voor het eerst bij de ceremonie. Ik ben er altijd heel blij mee als een bruidspaar daar voor kiest. Het is zo’n mooi moment als de bruidegom, met gezonde spanning, wacht op zijn bruid bij ‘het altaar’ (beetje ouderwets maar je begrijpt welke plek ik bedoel ;)) Victor keek zijn ogen uit toen hij zijn bruid zag. En ze zag er ook echt prachtig uit in haar ‘flowy’ jurk die echt paste bij hun Beach wedding.

   Ceremonie

   Omdat Victor en Alice al voor de wet waren getrouwd in Engeland, kozen zij er voor om hun ceremonie te laten leiden door hun familie en vrienden. Prachtige woorden werden er gesproken en het maakte de ceremonie extra speciaal.

   Borrelen, dineren en vooral ‘samen zijn’

   Na de ceremonie zijn we (ik, het bruidspaar en mijn superleuke collega, videograaf Jan Persoon kort het strand op gegaan. We hielden de shoot kort en lekker ontspannen, want dat past bij een Beach wedding. Voor het bruidspaar een moment samen om even te genieten van elkaar. Voor mij een moment om dat genieten vast te leggen. De gasten vermaakten zich intussen prima met een borrel. Er werd, wedding style, een super mooi buffet geserveerd en na verschillende speeches van ouders, jaarclubleden (ik zal je de inhoud van deze speeches besparen) werd er geborreld tot in de kleine uurtjes. Een Beach wedding is ZO fijn!