Classic wedding in Wassenaar

Beautiful classic wedding in Wassenaar

More pictures below text…

Classic wedding in Wassenaar

Al 2 jaar stond de bruiloft van Renate en Pascal op de planning. Wonend in London en trouwplannen in Den Haag. Toen kwam Covid en veranderde de wereld en zo ook het leven van dit bruidspaar. Terug verhuizen naar Nederland. En nog steeds trouwplannen. Het centrum van Den Haag werd ingeruild voor de bossen van Wassenaar. Renate en Pascal trouwden ‘very classic’ op Kasteel de Wittenburg.

Voorbereidingen

Op een prachtige dag in juli liep de parkeerplaats van Kasteel de Wittenburg vol. Pascal (van Duitse komaf) liep ontspannen naar de ruimte waar hij zich zou gaan klaarmaken. Met behulp van zijn vriend (uit Denemarken) zag Pascal er na een half uurtje uit om door een Ringetje te halen. Renate en haar entourage (allemaal even prachtige dames) hadden niet veel nodig maar namen wel de tijd om zich nog mooier te maken. Quality time met de meiden!

Ceremonie

Pascal en Renate kozen er voor om elkaar pas te zien bij de ceremonie. En ik ben altijd zo blij als een bruidspaar daar voor kiest. Echt een magisch en emotioneel moment waar alle liefsten bij mogen zijn. De ceremonie werd voltrokken in het Nederlands en Engels voor de internationale gasten door de beste vrienden van het bruidspaar.

Receptie, diner en feest

Na de ceremonie hebben Pascal en Renate een half uur de tijd genomen om even te genieten van elkaar en wat mooie beelden te schieten. Ik mocht dat deze dag samen doen met de lieve Christa en Carlos van Bruidbeeld.

Borrel, diner en feest liepen heerlijk ontspannen in elkaar over. Zoals het moet zijn! Gasten genoten van de zon, elkaars gezelschap en de liefde!

 

 

Share this story