Summer Wedding way up North

   More pictures below text…

   Getting married in august

   Emily en Michaël kozen ervoor om te trouwen in Italië. Maar toen kwam Covid. En daarmee een streep door hun plannen. Maar Emily en Michaël waren niet voor 1 gat te vangen! Emily komt uit Groningen. Uit een schilderachtig dorpje in de buurt van de hoofdstad. We zouden dit dorpje ‘het Toscane van noorden’ kunnen noemen. Want dat was het! Een bruiloft in de zomer.

   Voorbereidingen

   Voor Emily een thuiswedstrijd dus. Voor Michaël, not so much. Michaël en zijn entourage komen uit Vlaanderen. ‘North meets South’ zeg maar. Het bruidspaar had voor alle gasten van ver een plekje geregeld op een vakantiepark in de buurt. Gezelligheid! Michaël koos voor een zomers pak van Possen Fashion.

   Emily mocht de voorbereidingen ‘thuis’ doen. In haar ouderlijk huis. En wat voor huis. De meest gezellige woonboerderij waar ik ooit ben geweest. Overal kleur, kunst, licht. Wat een feest! Emily gleed in haar prachtige japon van Made with Love Bridal met behulp van haar moeder en zus. Wat een klassieke schoonheid!

   Ceremonie

   De ceremonie vond plaats in het plaatselijke kerkje. Een mooie ceremonie met een traan en een lach. Ik hou er van als een bruidspaar kiest voor een persoonlijke touch. Emily en Michaël schreven hun eigen geloften en lazen deze aan elkaar voor in het bijzijn van hun liefsten. I love it!

   Receptie, diner en feest!

   Na de ceremonie namen Em & M  de tijd om even samen te zijn, te genieten van elkaar en van wat er zojuist had plaatsgevonden. Dat is voor mij HET moment om mooie foto’s te schieten van het bruidspaar. Even in alle rust samen zijn (met mij in de buurt, dat dan wel).

   Vervolgens hebben Emily en Michaël zich weer bij de gasten gevoegd en maakten zij hun entree in een charmante Saab cabrio. Het was prachtig weer (toch weer een ‘touch of Italy). Er werd geproost, gegeten en gefeest. Zoals het een (deels) Belgische bruiloft betaamd, werd er uit volle borst meegezongen op ‘Les lacs du Connemara’. Met zakdoeken 🙂

   Groningen, wat een prachtige dag. Italy, eat your heart out.