Winter Wedding on the beach!

More pictures below text…

Getting married in February…

Guido en Sanne trouwden in februari. Deze twee fijne mensen kozen voor een winter wedding, op het strand! Dat vond ik eerlijk gezegd best spannend. Stel dat het regent en stormt, en al je gasten moeten naar de beachclub op hun hoge hakken. Hoe dan? Ik zal je het je vertellen. Want het stormde en regende inderdaad. En uiteraard kwam alles gewoon goed!

Voorbereidingen

In de ochtend belde ik aan bij het huis van Guido en Sanne, waar Sanne zich prachtig liet opmaken door Bionda van Salon LXL. Mooie naturel make up, haar mooi losjes opsteken. Wel ‘weerproof’ uiteraard. Het is tenslotte februari, een winter wedding dus. Boven de jurk aantrekken terwijl beneden familie en vrienden zich verzamelden. Met een proost en veel ohs en ahs, hadden Guido en Sanne hun ‘first look’. Na een relaxte lunch nog even de buienradar checken en op pad!

Shoot

Regen en storm, dat was er voorspeld. Storm was er, maar het was even droog! Dus op naar een mooi plekje in de duinen. Ik hou er van om mij over te geven aan de situatie. Is er regen? Dan maken we (als je durft) toffe beelden in de regen! Of, als het echt te erg is, hebben we altijd een binnenlocatie achter de hand. No problem dus!   We hadden een half uurtje, en daar hebben we goed gebruik van gemaakt, super mooie beelden kunnen schieten! Daarna werd het echt te bar. Dus op naar de beachclub, no spang!

Winter wedding time!

Sanne en Guido kozen voor Club Zand  op het strand van Castricum. Een supertoffe locatie. Het personeel was zo lief om gasten naar de club te rijden in hun ‘4-wheel drive’, dus niet door regen en storm over het strand ploegen. Goede service noem ik dat 😉 De sfeer van de locatie was romantisch maar ook stoer. Lekker licht doordat de bruiloft in de kas plaatsvond. Buiten raasde de wind en de golven kwamen tot aan de club. Heel mooi gezicht. En binnen heel knus en warm. Top! Ceremonie, borrel, diner en feest liepen heel smooth in elkaar over. Het was een top dag, in februari. Een echte winter wedding!

.

Share this story