Simone & Sandor

   Beach wedding, trouwen op het strand!

   Lieve Simone en Sandor, deze even persoonlijk naar jullie. Want wat vond ik het leuk toen jullie mij mailde dat jullie graag wilden dat ik jullie Beach wedding vast zou leggen. Ik  ben een echt strandmens en als een bruidspaar durft om de onvoorspelbaarheid van het Hollandse weer te trotseren door de trouwen op het strand, dan word ik daar heel blij van!

   Voorbereiding

   SiSa (zoals zij zichzelf ook heel handig noemen) wonen in een sfeervol huisje in Haarlem. Simone koos ervoor om zich thuis voor te bereiden, dus Sandor werd het huis uit gezet ;). Simone werd geassisteerd door haar moeder, zus en de prachtige dochter van Sandor. Sandor kwam aan in een Volkswagen busje (zo leuk!) en onder het toeziend oog van ouders en heel veel vrienden hadden SiSa de ‘first look’. Lekker lunchen deden zij samen. Lekker thuis, lekker intiem.

   Shoot

   Voor een aantal mooie plaatjes gingen wij naar de Kennemerduinen. Het laatste wat het bruidspaar wilde, was nl foto’s met minder charmante badgasten op de achtergrond. Voor 1 fotootje natuurlijk leuk, maar om nou op de hele reportage nieuwsgierige oosterburen te hebben staan.. Dan dus liever een privé strandje in de duinen. Mooi!

   Ceremonie

   Na de shoot door naar de heerlijk relaxte strandtent Rapa Nui in Bloemendaal aan Zee. De ceremonie werd geleid door niemand minder dan Dirk Zeelenberg (die dikke van Divorced. Zijn woorden, niet de mijne). Dat was dus, naast hier en daar een serieuze noot, vooral heel veel lachen.

   Borrelen en eten

   En als het hoge woord er dan uit is, moet dat gevierd worden met heel veel borrels en heel veel eten natuurlijk! Het weer liet het gelukkig toe om buiten te borrelen. Fijn! Eten werd gedaan aan een lange tafel. Grote schalen met lekkers van land en natuurlijk zee gingen rond. Heerlijk relaxt sfeertje zo!

   SiSa, het was Supa.