Elwira & Mark

   Regen op je trouwdag! Oh jee! of Yeah! ?

   Nu is het natuurlijk een risicootje. Trouwen op 4 oktober. Maar goed, in Nederland weet je het sowieso nooit. Of jullie nu kiezen voor oktober, mei of september. Regen… Op je trouwdag. Het kan altijd gebeuren!

   Het Nederlandse klimaat, you never know…

   Altijd als ik contact heb met bruidsparen vlak voor DE dag gaat het er even over. Regen. Wat doen we als het regent? Ken je nog mooie binnen locaties om foto’s te maken? Ik snap het wel. Vooral van de bruid. Je wil natuurlijk niet al weg geregend zijn voordat je het jawoord geeft. Daar gaat je make-up en haar waar je waarschijnlijk dik voor betaald hebt. Daar gaat je mooie witte jurk. Toch maak ik mij er nooit zorgen over. Ik ben zelfs blij als het ergens op de dag regent. Want wat kan je dan mooie foto’s maken! De dreiging van de donkere lucht, de grijze wolken, vallende druppels. Ik hou er van.

   Regen? No worries…

   Dus als het dan regent, laten we er voor gaan! Ok, ga je foto’s maken voor de ceremonie dan snap ik dat je uitwijkt naar binnen. Maar mocht het nu niet te hard regenen, laten we er voor gaan! Die jurk draag je (als het goed is) toch maar 1 keer! Wat maakt het uit als ‘ie’ een beetje zwart is aan de onderkant. Een kniesoor die daar op let. Je hebt de mooiste paraplu’s en met een beetje flitslicht brengen we nog meer sfeer in de foto’s!

   Zij gingen er voor!

   Elwira en Mark gingen er voor. Trouwen op 4 oktober, dierendag. Een Vegan Wedding natuurlijk. bij de Olmenhorst En het regende pijpenstelen. De hele dag. Maar dat maakte dit bruidspaar niet zo veel uit. Regen op je trouwdag! Elwira en Mark hadden een mooie plu aangeschaft en tijdens de shoot werden ze nat. Who cares! Vlak voor de ceremonie een kleine touch up en alles was weer ok. Ik zeg dus een dikke Yeah!