Jessica & Rudy

Romantisch trouwen in Kasteel Cammingha!

Jessica en Rudy, wat zijn jullie een leuk stel. Jullie zijn duidelijk dol op elkaar! Zo, dat wilde ik even gezegd hebben. Wat een heerlijke dag, romantisch trouwen in Kasteel Cammingha!

Voorbereidingen

Ik begon bij Rudy. Hij was met zijn beste vrienden en tweelingbroer thuis om zich klaar te maken. Het was een gezellige boel en lekker ontspannen. Of tenminste, zo leek het. Er werd nl een hoop gelachen maar nu ik erover nadenk kan dat natuurlijk ook van de spanning komen.

Jessica verbleef in het prachtige trouwappartement van het kasteel. Heerlijk relaxt! Jessica had mijn ‘tips & tricks voor nog mooiere foto’s goed gelezen. De ruimte was netjes, kaarsjes aan. Top! Mams maakte koffie, Jessica werd in alle rust lekker opgetut. Boven hing de jurk al klaar. Wat een beauty!

Shoot

Na de ‘first look’ vertrokken we naar een mooi plekje in het bos, vlakbij het landgoed van het kasteel. Tijdens de shoot vind ik het heel belangrijk dat de sfeer lekker ontspannen is. Dat het bruidspaar eigenlijk niet bezig is met het maken van mooie plaatjes, maar vooral met elkaar bezig zijn. Vaak is de shoot een van de weinige momenten dat het bruidspaar even samen is. Mijn motto: Geniet daar even van!

Borrelen, eten en dan de ceremonie…

Hoewel veel bruidsparen ervoor kiezen om eerst te trouwen en dan te borrelen, eten en feesten (ook al weet je dat je allebei ‘ja’ gaat zeggen, het is toch best spannend), kozen Jessica en Rudy ervoor om dit iets om te gooien. Eerst lekker borrelen en eten. S avonds de ceremonie en meteen feesten! En daar is zeker ook iets voor te zeggen! Intiem borrelen en eten met de liefste liefsten, daarna alle avondgasten mee laten genieten van de ceremonie en meteen feesten. Top! Al vind ik het ook altijd heel mooi als bruidsparen er voor kiezen om elkaar pas te zien bij de ceremonie. Ach, iedereen moet trouwen op zijn eigen manier! Als het maar romantisch trouwen is 😉

 

 

Share this story