Iris & Ralf

Vegan bruidstaart en diner voor Iris en Ralf!

Iris en Ralf trouwden vlakbij mijn mooie Haarlem, op ‘t Oude Slot in Heemstede. Heerlijke locatie. Buiten trouwen bij het kapelletje, borrelen, dineren en feesten. Geen gedoe, gewoon relaxed. En helemaal vegan! Iris en Ralf zijn sportief en fit. En vegan. Dit laatste onderdeel van hun lifestyle wilden ze delen met hun gasten dus een wedding met vegan bruidstaart en diner !

Voorbereidingen

Iris komt uit Velsen, Ralf uit IJmuiden.  Dus daar ging ik. Eerst naar Ralf, die zich voorbereidde bij zijn ouders thuis. Een bekende locatie voor mij, aangezien zijn broer 2 jaar eerder trouwde en ik ook zijn huwelijk heb mogen vastleggen. Heel gezellig dus!

Ook Iris was thuis met haar ‘posse’. En ook daar bekende gezichten! Iris is de 4e van de vriendengroep waarvan ik de bruiloft mocht vastleggen! Suzanne, Nienke en Chrissie gingen haar voor. Stuk voor stuk prachtige bruiden en allemaal zooo anders! Maar Iris ken ik eigenlijk het langste van allemaal. Ik fotografeer regelmatig zakelijk bij haar op het werk (ergens in zo’n hoge toren op de Zuidas ;)). En nu was het eindelijk haar dag! Wat een gezelligheid daar thuis! Iris haar niet normaal dikke haar werd prachtig gevlochten en ze droeg een supermooie jurk die haar figuur prachtig deed uitkomen. Zou ik ook doen als ik zo fit was als zij.

Vegan bruidstaart en diner

Na de shoot kwamen we aan op het Oude Slot. Daar stonden de bubbels en de Bruidstaart klaar. Helemaal Vegan! En hij was heerlijk! Na borrelen, een spelletje (Iris en Ralf zijn nogal competitief. Moet ook wel, Ralf is prof basketballer, Iris rent marathons) volgde het vegan diner. Ik heb ook mogen proeven. En het was super lekker. Ik ben pro vegan!

Na het diner trokken Iris en Ralf zich even terug en arriveerden de avondgasten. Tijd om te trouwen! Het was prachtig weer dus er werd buiten getrouwd bij het mooie kappelletje. Wat prachtig! De schoonzus van Ralf trouwde hen, zo fijn persoonlijk! Na het ja-woord maakten we een groepsfoto en werd het boeket gegooid. Collega en vriendin van Iris, Merel, (die ik ook ken) ving ‘m. en hoe! Daarna was het tijd voor feest. Met vegan hapjes natuurlijk!

 

Share this story