Ala & Niels

Boho Wedding in Amsterdam!

Wat een heerlijke dag was het voor Ala en Niels. Zij kozen voor een Boho wedding in Amsterdam! Zo leuk en helemaal nu. Romantisch, relaxed en niet te stijf. Right up my alley!

Voorbereiding

Niels maakte zich klaar bij een van zijn beste vrienden. Uiteraard stond er een fles champagne op tafel (leeg, dus het was al erg gezellig toen ik binnen kwam ;)). Mams was er bij om Niels in zijn mooie pak te heisen. Nice!

Ala was thuis. Haar best friend deed haar haar en make- up. Ala komt uit Moldavië. Haar ouders wonen daar nog en ook andere familie was overgekomen om deze bijzondere dag bij te wonen. Ala straalde in haar jurk (de term bootylicious was van toepassing) en droeg een prachtige bloemenkroon. Helemaal boho 🙂

Toen Niels zijn bruid kwam halen, moest er eerst betaald worden voor zijn bruid. 2 familieleden stonden aan de deur met grote messen om de bruid te beschermen. Dokken of wegwezen. Niels kreeg een envelop toegestopt van 1 van zijn vrienden  met een bundel geld. Gelukkig! Dit is dus een Moldavische traditie. Love it!

Na mooie foto’s gemaakt te hebben in het centrum en op de NDSM werf, was het bijna zo ver!

Ceremonie, diner en feest

Deze vonden allen plaats bij Noorderlicht. Wat een lekker relaxte locatie. Tijdens de ceremonie zaten Ala en Niels op een lekker oude chesterfield. Achter het bruidspaar hingen supermooie dromenvangers die de moeder van de bruid zelf had gemaakt. Met mooi uitzicht en aan het water werd er na de ceremonie geborreld. Bordjes met kleine gerechtjes werden rondgedeeld en na de taart als toetje aangesneden te hebben, barste het feest los.

Wat een feestje was het om deze bruiloft vast te leggen. En ik blijf het zeggen, wat hou ik van Amsterdam!

Share this story