Winter Wedding in Amsterdam

   More pictures below text…

   Getting married in January…

   In januari van dit jaar ging mijn trouwseizoen van start, een vroegertje dit jaar! De meeste stellen kiezen voor het voorjaar en de zomer. Nu de seizoenen wat lijken te verschuiven wordt het najaar ook steeds populairder! Maar de winter blijft rustig. Toch koos dit stel voor een ‘winterwedding’. En dat was een goede keuze! Op 11 januari scheen er een prachtig, laag winterzonnetje! Het Light Festival was in volle gang in Amsterdam, dus overal mooi verlichte gebouwen en stellages. Wat een sfeer!

   An aussie girl and an English gentleman…

   Rex, een designer uit Londen. Zoe, een advocaat uit Australië. Samen met hun 2 kleintjes woonden zij deze winter in Amsterdam. In maart zijn zouden zij naar de USA vertrekken. Voor die tijd wilden zij hun liefde vieren met hun allerbeste vrienden. In onze hoofdstad. Super toch?!

   Rex en Zoe maakten zich klaar in hun appartement in de Baarsjes. Wel op verschillende verdiepingen, de ‘first look’ moest natuurlijk wel plaatsvinden! Met 2 kleine kinderen (waarvan er 1 nog een middagslaapje moet doen) is het toch wel handig om dit lekker thuis te doen!

   Na de ‘first look’ zijn we Amsterdam in gegaan. Wat is deze stad toch fijn om in te werken. Elk seizoen mooi! Na eerst met de kinderen wat in de straat geshoot te hebben, zijn we met z’n drieën het centrum in gegaan voor nog wat meer mooie beelden.

   I do!

   Trouwen werd er gedaan in Hotel Seven One Seven. Een romantische, intieme setting. Love it! Bloemen bij de altijd fantastische Don Florito. Wat maken ze er altijd weer een kunstwerkjes van, love it! Na de intieme ceremonie werd er geproost en taart gegeten. Uiteraard een glaasje mee geproost 😉 Vervolgens heeft dit groepje ‘best friends’ het laat gemaakt bij een restaurantje aan de gracht 😉

   Zo kan het dus ook, een intieme winterwedding in hartje Amsterdam!