Noortje & Onno

Beach wedding !

Noortje en Onno wonen, net als ik, in het mooie Haarlem. En dat ligt vlak bij zee. Voor Noortje en Onno was het een no brainer. Zij wilden een beach wedding! Niet te stijf, lekker met de voetjes in het zand. Ik ben er dol op! Toen zij mij vroegen of ik hun huwelijk wilde fotograferen hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken, YES!

Voorbereiding

Onno bereidde zich voor met zijn ouders en best vrienden. Mams had heerlijke taartjes geregeld en de lunch stond klaar. “Trouwen doe je niet op een lege maag” dus aan alles was gedacht. Een lekker relaxt sfeertje, fijn! Noortje deed haar ding in het huis waar ze samenwonen. Girlfriend central. Er werd heerlijk getut en de Champagne vloeide rijkelijk. Een van de ceremoniemeesters is hairstylist (één van de beste van Haarlem mag ik wel zeggen) dus alle haartjes waren mooooooi! Noortje droeg een mooi lage knot en een paar losse, golvende plukjes omlijstte haar gezicht. Very boho chique! Toen Noortje haar prachtige jurk aanhad was het tijd voor de first look. Kijk zo maar even naar de foto’s. Onno zijn blik zegt alles 😉

Beach!

Foto’s, ceremonie, feest. De rest van de dag vond plaats in de duinen van Bloemendaal en het strand van Zandvoort. Het waaide een beetje, maar dat hoort er bij in Nederland. Tijdens de ceremonie zat het bruidspaar heerlijk relaxt op een oude Chesterfield bank terwijl de babs het verhaal van Onno en Noortje vertelde. Wat hou ik van dit soort bruiloften! Het ruizen van de zee op de achtergrond, zonnetje..Beter wordt het bijna niet! Na de ceremonie werden mooie woorden gesproken door geliefden, champagne gedronken en er werd eten geserveerd ‘food truck style’. Lekkah! Na een kleine touch up in ‘het kantoortje van de baas’, was Noortje er helemaal klaar voor om, samen met Onno en alle familie en vrienden, met de voetjes van de vloer te gaan. Het feest ging door tot in de kleine uurtjes. Top!

Wat een heerlijke dag en wat een heerlijk bruidspaar. Van harte lieve Onno en Noortje! Jullie beach wedding was the best!

Share this story