Anouk & Michael

   Botanic chique

   Anouk en Michael, wat een lief stel. Hij werkt bij de politie, zij is verpleegkundige. Ze trouwden op een mooie dag in mei. Het thema van de dag was botanic! Michael zijn pak had een groen tint. Anouk haar boeket was prachtig groen. De shoot vond plaats tussen het groen van een lokale kas en ze trouwden en vierden te midden van weiden en bos. Hoe groen wil je het hebben?

   voorbereiding

   Michael bereidde zich voor in zijn ouderlijk huis. Zijn vader en moeder keken kritisch mee of Michael zijn kleding wel op de juiste manier aandeed. En dat deed hij. Michael zag er super uit in zijn pak. Happy socks aan en gaan! Anouk deed haar preps in het huis waar zij en Michael wonen. Samen met haar moeder, zus en een paar goede vriendinnen werd de Make up zorgvuldig aangebracht. Mams hielp Anouk in haar loeistrakke jurk. Een jurk die haar perfect paste! Anouk droeg madeliefjes in haar opgestoken haren en romantische krullen omlijstte haar gezicht. Plaatje!

   Omdat het een beetje miezerde, maakte we eerst wat plaatjes in de lokale kas. Omringd door groen, mooi! Toen de regenwolkjes weggetrokken waren, maakten we nog een paar mooie foto’s achter hun huis, waar een mooi meertje lag. Daar worden we blij van!

   Ceremonie

   De ceremonie vond plaats bij een oud gemaal. Een intiem groepje familie en vrienden mocht hier getuige van zijn. Met uitzicht over weidevelden en idyllische slootjes waar eendjes en zwanen zwommen gaven Anouk en Michael elkaar het jawoord. Geproost werd er heerlijk buiten in het zonnetje.

   Na de ceremonie vertrok het gezelschap naar een prachtig restaurant aan de rand van het bos. Weer kwam het thema botanic vrij letterlijk terug 😉 Omringd door groen werd er verder geborreld en heerlijk gegeten. Tot in de kleine uurtjes is er gedanst.

   Kortom een heerlijke dag! Van harte lieve Anouk en Michael!