Inge & Nathan

   A lovely wedding day!

   In het Engels, want bruidegom Nathan komt uit London baby! Ondanks dat Londen uiteraard een heerlijke stad is, kozen zij er voor om in mijn eigen prachtige Haarlem te trouwen. Inge en Nathan hebben zich hier gevestigd met hun most adorable dochtertje Naomi. Inge is Fysiotherapeut en Nathan een designer bij Tommy Hilfiger. Dat beloofde dus veel goeds voor de ‘looks‘ 😉 Dit wordt a lovely wedding day!

   Preperations

   Inge maakte zich klaar bij haar ouders thuis. Naast haar ouders en kleine meid waren haar besties, schoonzusje en nichtje aanwezig. Wat een gezellig sfeertje, ik hou zo van die spanning bij de voorbereidingen! Nathan ging met zijn mates naar de barbershop. Nathan rockt een mohawk en liet de initialen van zijn aanstaande in zijn haar scheren. Als dat geen liefde is!

   Ceremony

   Trouwen werd gedaan in het mooie gemeentehuis op de Grote Markt van Haarlem. Boven is de grote zaal, beneden is een intieme ruimte waar een intieme ceremonie gehouden kan worden. Inge en Nathan kozen hiervoor. Nadat de babs haar ding had gedaan nam de moeder van Nathan het woord. Een mooie, emotionele speech waarvan ik zelf bijna moest huilen 😉

   After the ceremony

   Na de ceremonie hebben we een wandeling gemaakt op Landgoed Elswout en natuurlijk hebben we prachtige foto’s gemaakt! Naomi zag er super cute uit in haar witte jurkje en hoe leuk is het voor een meisje om met haar papa en mama in het hoge gras te spelen! en dan ook nog met de mooiste kleren aan 🙂 Na de wandeling werd er bij Inge en Nathan thuis geluncht. Één lange tafel met alle familie en vrienden en op het menu Fish ‘n Chips! Een mooie intieme bruiloft. I loved it, what a lovely wedding day!