Marjolein & Joost

Er was eens…

Marjolein en Joost trouwden afgelopen zomer in het midden van het land. En het was een waar sprookje. Marjolein zag er uit als een prinses. Ze droeg een droomjurk, een mooi kroontje sierde haar kapsel en als boeket dieprode rozen. Ze deed mij denken aan Sneeuw witje. Haar moeder (nee, in dit sprookje geen boze stiefmoeder ;)) zag erop toe dat haar jongste dochter er prachtig uit zag op haar grote dag.  Ze trouwde vanuit haar ouderlijk huis, heel traditioneel!

Ook Joost had aan elk detail gedacht. Zijn zwarte kostuum werd opgesierd door mooie manchetknopen en een ‘old skool’ zakhorloge. Joost kwam zijn bruid halen in een dikke Mercedes, geregeld door zijn aanstaande schoonvader. Daar kan je mee aankomen bij je aanstaande!

Op de Hei maakten we sprookjesachtige foto’s. De prachtige locatie had een speciale betekenis voor Marjolein een Joost. Daardoor werd de shoot een mooi moment voor hen samen. We beklommen de 300 treden tellende trap naar boven, niet het makkelijkste in een grote droomjurk en hoge hakken 🙂 Het was het meer dan waard, wat een prachtige plek!

Na de shoot reden we naar de trouwlocatie, kasteel Duurstede. Daar werd gelucht in bijzijn van familie en naaste vrienden. De ceremonie vond plaats in het kleine, romantische kapelletje van het Kasteel. Helemaal in het sprookjes thema! Vervolgens door het oude centrum van Wijk bij Duurstede naar de kerk. Joost en Marjolein vielen natuurlijk op toen zij door de winkelstraat liepen. Mensen keken en feliciteerden hen. Wat is dat toch altijd een heerlijke vibe!

Joost en Marjolein, wat hebben jullie een mooie dag gehad. Jullie waren echt een prins en prinses en ik heb genoten van jullie! Dit moeten we natuurlijk afsluiten met: En ze leefden nog lang en gelukkig…:)

 

 

Share this story