Marjolein & Mike

Deze lovebirds trouwden de stad waar ik nog steeds verliefd op ben en mij thuis voel, Amsterdam!

Marjolein en Mike. Zij is tandarts, hij is ondernemer. Samen hebben ze een allerliefst zoontje. Wat een heerlijk stel! Ze zijn verliefd en getrouwd in de stad waar ik ook een paar jaar mocht doorbrengen, Amsterdam <3

‘Prepping for the day’

Mike bereidde zich voor samen met zijn broer en beste vrienden thuis, in hun fijne appartement in een gezellig buurtje in Zuid. Mike is zelf thuis in de fotografie en meerdere beelden van hem hingen aan de muur, gemaakt tijdens de vele reizen die Marjolein en Mike maakten. Impressive!

Marjolein haar voorbereiding op DE dag vond plaats  in het College Hotel, de plek waar ook getrouwd en gevierd zou worden. Wat een heerlijke plek is dit toch! Mooie ruimtes, originele elementen, hotel chique! Marjolein haar zusje en besties (ingevlogen uit Londen) waren bij haar, wat een gezelligheid! Marjolein kreeg een prachtig chique kapsel en haar make up werd gedaan zoals het bij haar past, ‘au naturel’.

Voor de ceremonie

Voor de ceremonie begon, maakten we tijd om samen met het zoontje van Marjolein en Mike wat mooie beelden te maken in het Hotel. No problem! Heerlijk licht en een mannetje dat iedereen aan het entertainen was met zijn pretoogjes. Prima! Vervolgens stapte het stel met mij samen op een sloepje om een stukje te varen door de grachten van Amsterdam. Relaxed, nog even fijn samen zijn voor het spannendste gedeelte van de dag, de ceremonie.

De ceremonie vond plaats in de prachtige (trouw)zaal van het College Hotel. Wat een leuke BABS, topvrouw 🙂 Een ware entertainer. Omdat Mike van Joodse afkomst is, werd er na het jawoord een glas kapot getrapt, ik hou zo van tradities!

Na de ceremonie

Na de ceremonie werd er geborreld in de binnentuin. De taart was “verrukkulluk!!” Vaak neem ik als fotograaf geen taart (ik moet wel in mijn colbertje blijven passen) maar deze kon ik niet weerstaan.

Vervolgens een uitgebreid diner, mooie gerechten werden afgewisseld met mooie speeches van de vaders van bruid en bruidegom. En na dit heerlijke diner natuurlijk nog een knalfeest.

Marjolein en Mike, ik heb genoten van deze dag. Dank!!

 

Share this story