Gaby & Glenn

Trouwen op een  romantische trouwlocatie in Nederland

Op een prachtige zaterdag trouwden Gaby en Glenn op een romantische trouwlocatie in Nederland, Landgoed Waterland.

Gaby en Glenn, beide succesvol ondernemer met winkels in het Magna Plaza in Amsterdam, waren eigenlijk helemaal niet zo zenuwachtig. Waarom ook eigenlijk? Hun dag was tot in de puntjes geregeld door de superleuke reddingplanner Daniëlle. Overal stonden prachtige bloemen, het personeel wist precies wat ze moesten doen en wanneer. Alle daggasten waren al aanwezig en bleven gezellig slapen. No spang!

Voorbereiding

Gaby en Glenn hadden beiden een heerlijke kamer tot hun beschikking waar zij zich, ieder op hun eigen manier, voorbereidden. Gaby haar haar en make up werd gedaan onder het genot van een heerlijk glas bubbels en in gezelschap van haar ouders en zus. Af en toe kwam er een vriendin binnenwaaien die even gezellig een glaasje mee dronk en er werd gezellig gebabbeld over welke hakken onder welk jurkje het mooiste stonden.

Bij Glenn was het ook erg gezellig. Samen met zijn ‘best mates’ werd er een flesje Jägermeister soldaat gemaakt om ‘even warm te worden’. Glenn was binnen 5 minuten klaar en de rest van de tijd werd er een beetje gerelaxt. De dochters van het stel droegen prachtige jurkjes van Noppies.

Ceremonie, diner en feest!

De first look was bij de ceremonie, toch wel even spannend! Gaby straalde aan de arm van haar vader. Het feit dat haar boeketje nog op de kamer stond (vergeten omdat het toch wel even spannend was) heeft niemand door gehad. Wat een prachtige bruid! Een vriendin van het stel zong een prachtig RnB nummer, altijd mooi een (letterlijk) persoonlijke noot!

Na de ceremonie werd er geborreld, gedineerd en gefeest. En hoe!! Het weer zat mee dus buiten werd er heerlijk geborreld. Binnen stonden prachtig gedekte tafels waar het gezelschap plaatsnam rond etenstijd. Speeches, een goede DJ die heerlijke RnB tunes draaide, een heerlijke rijsttafel en een knallend optreden van David Dam maakte het diner tot een dik feest. En het feest moest dus eigelijk nog beginnen. De taart werd geserveerd in de feestzaal, de muziek ging nog harder en nadat ook de avondgasten gearriveerd waren, barstte het helemaal los. LOVED IT!

Gaby en Glenn, Thanks for having me!

Share this story