Iris & Leo

   Hot couple, hete bruiloft!

   Op een prachtige, warme dag in juni trouwden Iris en Leo. Zij kozen ervoor om een heerlijke relaxte dag te hebben. Dat was een goede keuze, het was namelijk 35 graden deze dag! Letterlijk en figuurlijk een ‘Hete bruiloft’!

   Iris en Leo trouwden op Havezathe Carpe Diem in Vethuizen. En vet was het 😉 Deze locatie met prachtige, Toscaans aandoende uitzichten biedt alles wat een bruidspaar nodig heeft. Buiten is het heerlijk ruim. De locatie heeft diverse kamers en appartementen zodat gasten van ver lekker kunnen blijven slapen.  Iris bereidde zich voor in een ruime kamer, terwijl Leo zich omkleedde in een van de appartementen. Heerlijk relaxed, we hoefden immers niet meer te reizen naar andere locaties!

   Iris droeg een prachtige jurk met bronskleurige sandaaltjes. Haar krullende haren waren half opgestoken en versierd met bloemen. Leo droeg ene strak blauw pak. Omkleden gebeurde buiten. Want ondanks dat het buiten warm was, het plaatje was prachtig. En daar doen we uiteraard alles voor 😉

   Iris en Leo hadden hun ‘first look’ moment in het bijzijn van alle daggasten. Leo wist niet wat hij zag toen hij zich mocht omdraaien en Iris zag staan. Leo is een stoere vent maar op dit moment was het toch wel even slikken 😉

   De ceremonie vond buiten plaats, met uitzicht over weilanden en graanvelden. Super! Na de ceremonie werd er geproost, gebabbeld en gefeest. Een heerlijk ‘niets moet, alles mag’ sfeertje. I like!

   Ook werd er gegeten. Aan een lange tafel werd er geproost en uiteraard werden er mooie woorden gedeeld. Kortom een heerlijke bruiloft, ondanks de hitte 🙂