Lysanne & Tim

   Romantiek op een vrijdag in april…

   Voor Lysanne en Tim was 20 april DE dag. Lysanne, een prachtige roodharige dame uit de bollenstreek, en Tim, een snelle Zuidas-ser, gaven elkaar het ja-woord in het prachtige ruïne kerkje van Bergen. Wat een romantiek!

   Lysanne droeg een een ivoorkleurige jurk met veel kant. Tim droeg een strak blauw pak met crèmekleurige schoenen. Helemaal op elkaar afgestemd. Tim kon  zijn ogen niet geloven toen hij Lysanne voor het eerst zag, wat een beauty! Lysanne haar rode lokken waren opgestoken en versierd met wat groen en bloem. Uiteraard geregeld door haar vader, die ‘in de bloemen zit’.

   Na een shoot in Heemskerk, hun ‘hometown’, reden we door naar Bergen voor de ceremonie. Tim en Lysanne deden dat in een supermooie vintage Mercedes cabrio. Ik moest af en toe wat gas bij geven om ze bij te houden (Tim heeft natuurlijk zijn naam als ‘snelle Zuidas-ser’ hoog te houden ;))

   Na de ceremonie werden feestelijke cupcakes en champagne geserveerd op de binnenplaats van het ruïnekerkje. Ondanks dat het april was liep de temperatuur flink op en stond hier en daar een cupcakje weg te smelten in het warme voorjaarszonnetje, oops!

   Voor het diner en feest vertrok het gezelschap naar Castricum. Na een heerlijk diner werd de feestavond door Lysanne en Tim geopend door middel van het doorknippen van een gigantische strik en een klein openingsdansje. Daarna ging het los! De familie van Lysanne is nogal muzikaal onderlegd. Uiteraard werd er door de hele familie een lied gezongen. Dit ging niet op de manier als het ABC-tje van ome Piet en tante Ans zullen we maar zeggen: Moeders op de trombone en zang, broer op drum, nicht en neef op trompet, nicht op piano en een heel koor van tantes, ooms en nichtjes verwelkomden Tim officieel in de familie. Wat een top act!

   Lieve Lysanne en Tim, ik wens jullie heel veel geluk en nog meer romantiek voor de toekomst!