Frederike & Bas

Frederike en Bas trouwen in onze hoofdstad!

IAMSTERDAM wedding. Dat zou de titel kunnen zijn van de bruiloft van Frederike en Bas. Frederike en Bas wonen in een sfeervol appartement in West, waar Frederike zich voorbereidde voor hun grote dag. Volgens traditie hielp Frederike haar moeder haar in de prachtige klassieke jurk en was vader aanwezig om dit proces goedkeurend te overzien 😉

Bas kwam, in vol ornaat naar de woning om zijn bruid voor het eerst te bewonderen. In het mooie portaal van het gebouw in typisch Amsterdamse stijl, zag Bas zijn Frederike, WOW! Een prachtige klassieke bruid.

De grachten op…

Na een heerlijk relaxte lunch met familie en dierbaren stapten we in een mooie salonboot, de grachten op! Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Soms even stoppen om mooie foto’s te maken was natuurlijk een must (en soms best spannend om in en uit een boot te stappen met een grote jurk)! Uiteraard heb je veel bekijks wanneer je in een witte jurk en pak over de grachten loopt. Applaus, duimpjes omhoog en de nodige felicitaties horen daar bij en werden door Bas en Fré hartelijk in ontvangst genomen. Een heerlijke middag en opbouw naar het officiële gedeelte, de ceremonie!

Trouwen werd gedaan bij Onze Lieve Vrouw Op Zolder, een intiem kerkje in een grachtenpandje op de wallen. Als je niet weet dat het er zit, zou je zo’n plekje nooit verwachten!

Na de ceremonie werd er uiteraard geborreld, gegeten en gefeest. Het was prachtig weer dus tot in de late uurtjes werd buiten op het terras de dag geëvalueerd. Hoe mooi ziet Frederike er uit, wat een mazzel met het weer, wat was het eten goed en meer van dit soort zaken werden uitgebreid besproken.

Wat hou ik toch van Amsterdam…Dank Frederike en Bas!

 

Share this story