Marlies & Tim

Een thema op de bruiloft….

Tim en Marlies trouwden deze zomer in de marinestad Den Helder. Beiden daar geboren en getogen. Dan kan het niet anders dat minimaal één van de twee bij de marine terecht komt. En dat is dus ook het geval bij dit toffe bruidspaar!

Tim, een officier bij de Marine, is een man van tradities. Daarom wilde hij graag in zijn officierskostuum trouwen. En dat is best een opgave kan ik jullie vertellen. Het is niet alleen zo dat het een prachtig pak is, met glimmende knopen, witte handschoenen en een sabel. De jas is bijvoorbeeld van zuiver scheerwol gemaakt. Uiteraard prachtig, maar toch best warm als je trouwt in de zomer. En dat de zenuwen door je keel gieren helpt natuurlijk ook niet echt. Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat. Want wat zag hij er mooi en statig uit, die Tim!

Marlies koos voor een mooie strapless a-lijn jurk. Geen ongelukkige keuze wanneer het rond de 25 graden is. Het kappen en de visagie gebeurde bij de buurtjes. Toch handig wanneer de buurvrouw een kapsalon aan huis heeft!

Als locatie had het bruidspaar gekozen voor een Fort in Den Helder, omringt door water. Dat paste natuurlijk perfect bij het Nautische thema. Tim en Marlies konden de verleiding niet weerstaan om even in een bootje te stappen en wat metertjes te varen. Leuk! Voor de foto’s ook! Iets minder blij was ik toen ik er zelf ook aan moest geloven en in het wiebelige sloepje moest stappen. Ik heb niet echt zeebenen…Maar hé, alles voor de foto! Dus daar ging ik. Keep pushing your boundaries.

Binnen in het fort was het heerlijk koel. Buiten in het zonnetje werd er geborreld. Binnen werd gedineerd (uiteraard weer in het thema: blauwe hap, wat neerkomt op een grote pan nasi met heerlijke bijgerechtjes!) en gefeest.

Gefeliciteerd lieve Marlies en Tim, super dat ik jullie dag mocht vastleggen!

 

Share this story