Lana & Koen

Een Gooisch sprookje…

De bruiloft van Lana en Koen zal ik niet snel vergeten. Ten eerste omdat het een super toffe dag was met allemaal hele lieve mensen, en ten tweede omdat het de warmste dag ooit was. Voor mijn gevoel dan. De temperatuur in het zonnetje was toch zeker 35+ graden en geen zuchtje wind. En dat in ‘t Gooi, het midden van ons (normaliter koude) kikkerlandje. Op en top zomer dus!

Koen en Lana zagen er prachtig uit. Koen in zijn driedelig pak en Lana in haar super romantische bruidsjurk. Toch moest ik af en toe even met een beetje medelijden naar ze kijken, want wat zullen ze het soms warm gehad hebben. Lana en Koen lieten echter niets merken. Misschien hebben ze niet eens doorgehad dat het zo heet was? Koen had alleen maar oog voor zijn prachtige bruid en ook Lana heeft de hele dag met pretoogjes en een ‘big smile’ rond gelopen. En daar had ze alle reden toe! Koen en Lana hebben hele lieve ouders, broers & zussen, en heul veul vrinden (op z’n Gooisch) om zich heen. En ze waren er allemaal. Wat een heerlijke mensen!

Trouwen werd er gedaan in het mooie oude stadhuis van Naarden Vesting. Na de ceremonie een korte shoot. Het enige hele jammere was namelijk, dat het dochtertje van het bruidspaar ziek was geworden en thuis in haar ledikantje lag. En ze hoorde er natuurlijk bij te zijn! Maar ja, ziek is ziek en gelukkig was er een hele lieve oppas die haar goed heeft verzorgd. Zo konden Lana en Koen haar met een gerust hart laten uitzieken en toch genieten van hun dag.

Gewijnd, gedineerd en gefeest werd er bij het Arsenaal, Jan des Bouvrie stijl! Het feestje was top, eerst lekker borrelen en later los op de dansvloer. En dat ging het!

Lieve Lana en Koen, dank dat ik jullie bruiloft voor jullie mocht vastleggen. Heel veel geluk samen met jullie meisje.

Proficiat heur 😉

 

 

Share this story