Marissa & Mathijs

Trouwen samen met jullie kinderen…

Op een mooie zomerdag trouwden Mathijs en Marissa, een mooi stel uit Haarlem. Echte muggen dus, net als ik! Mathijs en Marissa wonen al jaaaaaren samen en hebben 2 kinderen. Tijdens onze kennismaking vertelde Mathijs dat hij niet wilde trouwen voor zijn 40e. Marissa wilde echter niet trouwen na haar 40e. Dan moest het dus nu gebeuren! Mathijs, 40 jaar oud en Marissa, je raadt het al, 39 jaar oud!

Toch enigszins onverwacht ging Mathijs op zijn knieën voor Marissa in hun stamkroeg. In het bijzijn van vrienden en familie, wat te gek! Marissa zei natuurlijk ja en nu was het zo ver…

De 2 jongens van het bruidspaar bereidden zich voor samen met papa bij opa en oma thuis, die aan de andere kant van de randweg wonen. Uiteraard werd er lekker ‘ge-chillt’ met een tekenfilmpje en vlak voordat ze mama gingen ophalen werden de jongens door papa aangekleed. De kleding mag natuurlijk niet vies worden dus zo laat mogelijk omkleden 😉 Voor de gelegenheid droegen de jongens gloednieuwe Adidasjes (die na de trouwdag ook naar school aanmogen!)

Het was toch wel spannend om mama op te halen en wat zag ze er mooi uit! Een echte prinses. Op naar Elswout, een prachtig landgoed vlakbij Haarlem om mooie plaatjes te maken van papa en mama, maar natuurlijk ook van de jongens! En dat moest toch wel een beetje stoer en gek. Geen probleem voor mij!

Na de foto’s de ceremonie, waar de kinderen een speciaal plaatsje naast papa en mama kregen in de mooie trouwzaal van het stadhuis. Vervolgens door naar de feestlocatie, waar er lekker geborreld werd en gesnoept werd van de prachtige bruidstaart. Stiekem lustten sommige kleine gasten nog wel een stukje!

Tijdens het diner durfden de jongens een gedichtje voor te lezen waarvan papa zelfs tranen kreeg. En ze hadden, samen met papa en mama een stoere openingsdans ingestudeerd.

Wat een toppers, die mannen van jullie, Mathijs en Marissa! Toch ook heel erg leuk, trouwen wanneer je kinderen er bij kunnen zijn en samen genieten van deze fantastische dag!

Share this story