Nienke & Bas

De Trouwlocatie…

Ergens in Wijk bij Duurstede, verstopt in het bos, ligt het prachtige slot Duurstede. De trouwlocatie van Bas en Nienke. Het slot is prachtig verbouwd (aan de binnenkant uiteraard) tot een top evenementenlocatie. Het heeft een heel mooi, klein trouwzaaltje in de ‘afgebroken toren’. Met mooi weer staat er een prachtig prieeltje waar het bruidspaar het ja-woord kan geven.

In de hoge toren is alles mogelijk. De draaitrap brengt je naar verschillende etages waar gegeten, gefeest en ge-lounge-d kan worden. Ontzettend intiem en romantisch. Een echte belevenis!

Op de trouwdag van Bas en Nienke was het stralend weer. Bas bereidde zich voor in een hotel in de buurt met zijn zus en zijn vader. Nienke sliep met haar beste vriendinnen in een schattig B&B in het dorpje vlakbij het Slot. Bas haalde Nienke op met een ouderwetse bakfiets. Het was nog een hele klus om Nienke in haar prachtige en grote jurk op de bakfiets te krijgen. Wat hebben we gelachen!

Voor de ceremonie hebben we prachtige foto’s kunnen maken in en om het slot. Zo mooi, dat ik met 1 foto een Masters of Wedding Photography heb gewonnen! Super!

Na de ceremonie werd er geborreld op de binnenplaats, heel relaxt en gezellig. Het was prachtig weer en er werd genoten van het zonnetje, de ambiance en de bruidstaart.

Na het borrelen werd er ‘Rapunzel’ style gedineerd in het hoogste kamertje in de toren. Wat knus! En de dag werd afgesloten met een prachtig feest. De broertjes van Nienke hadden een hilarisch filmpje in elkaar gezet en de DJ draaide toch lekker! Ik kan de verleiding dan niet weerstaan en doe, onder het fotograferen, stiekem een klein dansje mee 🙂

Het was een fantastische dag op een idyllische trouwlocatie. Heel erg bedankt Bas en Nienke! Nu ben ik druk bezig met het  huwelijksalbum, en dat wordt een echt sprookjesboek 😉

 

Share this story