Cynthia & Richard

Een vintage jurk…

Richard en Cynthia trouwden in onze prachtige hoofdstad en hun woonplaats, Amsterdam. Beiden in Amsterdam gestudeerd en ‘blijven hangen’ in deze heerlijke stad. Cynthia droeg een vintage jurk uit de jaren 50, super! De jurk was van oorsprong iets anders, maar dat voegde Cynthia niet helemaal. De stof (zwaar satijn) was echter zo mooi dat ze besloot er met een coupeuse mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk trouwde ze dus in een ‘custum made’! Richard had uiteraard een supermooi pak aangetrokken en droeg manchetknopen met de initialen van henzelf. Een leuke personal touch!

Cynthia, geëmancipeerd als ze is, deed veel zelf gedurende de dag. Richard gaf later, tijdens hun geloftes, aan dat dit één van de redenen was waarom hij verliefd op haar werd. Een zelfstandige, mooie en slimme vrouw. En dat is precies hoe ik Cynthia deze dag heb gezien. Wat een mazzelaar is Richard ?

Omdat het niet zo’n heel mooi weer was (het regende gewoon heel hard),en foto’s maken in het Vondelpark niet helemaal paste in het plaatje (Cynthia droeg vintage schoentjes van haar moeder), zijn we uitgeweken naar de Hortus Botanicus. Een supermooie plek met kassen vol tropische planten. Een soort ‘fake it till you make it’ werd het. Tijdens de regen deden we net alsof we in een tropisch land waren en zodra het droog werd snel naar buiten!

De ceremonie, het diner en het feest vonden plaats bij een lokale roeivereniging, aan de Amstel. Wat een fijne plek. ’s Avonds brak de zon door en konden alle gasten genieten van het terras en het prachtige uitzicht. Even was er zelfs een regenboog, wat een cadeautje! Er werd gegeten en gedronken, gedanst en gefeest. Iedereen had het naar zijn zin en het feestje ging tot in de late uurtjes door.

TOP bruiloft, Cynthia en Richard bedankt!

 

Share this story