Sanne & Fabian

Alles is familie…

Wat was het een feestje om deze bruiloft te mogen fotograferen. Wat een mooierds en wat een leuke vrienden en familie! Voor mij een thuiswedstrijd. Sanne en Fabian trouwden namelijk in het stadhuis van mijn fijne stadje Haarlem en een feestje in Zandvoort. Het weer kon niet beter met een zonnetje en 25c!

Fabian bereidde zich voor, samen met zijn moeder, in hotel Raecks. Een sfeervol hotel in het centrum. Later arriveerden ook de vader van Fabian en zijn ‘best man’. Fabian ‘was looking sharp’ in zijn beige pak en te gekke accessoires. Aan de ene pols stoere armbandjes, aan de andere een dikke Rolex. Witte Gympen onder zijn pak en een coole Ray Ban zonnebril op zijn neus. De tofste accessoire was toch wel zijn Leica camera. Fabian is nl zelf fotograaf, voornamelijk gericht op ‘street photography’. Voor mij des te spannender, een kritische collega fotograferen 🙂

Sanne bereidde zich thuis voor. Daar hing een heerlijk sfeertje. Vriendinnen, moeder, zusjes en broertje en het TE schattige neefje en nichtje waren zich allemaal op hun eigen manier op de dag aan het voorbereiden. De kleintjes keken tv, boven werd er getut. Een tafel vol verse broodjes en fruit maakten het relaxte sfeertje af. Sanne werd prachtig gestyled door haar vriendin en de jurk die Sanne aantrok was zo mooi! Toen iedereen er klaar voor was vertrokken we naar het stadhuis. Sanne en Fabian zouden  elkaar pas te zien op het moment dat Sanne met haar vader de trouwzaal binnen zou komen lopen. Wat romantisch!

Na de ceremonie gingen we naar het strand waar gedineerd en gefeest zou gaan worden bij Tijn Akersloot. Een hippe strandtent met een echte ‘surf feel’. Onderweg nog even gestopt om in de duinen wat mooie foto’s van dit prachtige paar te maken. Na de felicitaties en de bruidstaart werd er gedineerd en gefeest in het avondzonnetje. Een grote familie. Helemaal goed.

Gefeliciteerd lieve Fabian en Sanne!

 

Share this story