Rosanne & Elmar

Een bruiloft met z’n drieën…

Op 28 april trouwde Rosanne en Elmar. Dat was een bijzondere bruiloft, Rosanne was namelijk best wel hoogzwanger van hun dochter!

Tijdens ons kennismakingsgesprek gaven zij al aan dat zij een kindje verwachtten en dat het nog best spannend kon worden of de bruiloft wel door kon gaan. Ze zou dan immers hoogzwanger zijn. Jeetje, dacht ik nog, ik hoop dat Rosanne het volhoudt. Een huwelijksdag is, en helemaal als het je eigen huwelijk is, natuurlijk nogal heftig (zij het op de meest fantastische manier).

Mijn zorgen zijn voor niets geweest. Rosanne en Elmar trouwden in hun woonplaats Alkmaar. Rosanne werd door Elmar opgehaald bij haar ouderlijk huis, heel old school dus ? En daar hou ik wel van. Op naar de ceremonie in het stadhuis van Alkmaar wat midden in het centrum ligt. Best een uitdaging om daar een beetje fatsoenlijk doorheen te komen, wat een drukte! Al die nieuwsgierige shoppers die toch wel even willen zien hoe de bruid er uit ziet (ben ik zelf ook wanneer ik in mijn eigen woonplaats een bruidspaar bij het stadhuis aan zie komen,  zeg ik eerlijk). Na de ceremonie de bollenvelden in om mooie platen te maken tussen de tulpen die prachtig bloeiden. En vervolgens doorrrr. Naar de receptie, waarna nog een diner en feest volgden. Wat een heerlijke dag!

Rosanne was met haar prachtige buik vol energie en heeft de hele dag een grote glimlach op haar gezicht gehad. Een beeldschone bruidsjurk accentueerde haar mooie buik. Geen moment  bespeurde ik een greintje vermoeidheid en ze danste net zo hard als haar nieuwe hubby en de andere gasten.

Het dochtertje van Rosanne en Elmar is inmiddels in goede gezondheid geboren. 2017 is best wel een goed jaar voor ze ?

Lieve Rosanne en Elmar ik wens jullie een prachtig huwelijk en geniet van elkaar en jullie meisje!

Share this story