Een bruiloft met z’n drieën…

   Op 28 april trouwde Rosanne en Elmar. Dat was een bijzondere bruiloft, Rosanne was namelijk best wel hoogzwanger van hun dochter!

   Tijdens ons kennismakingsgesprek gaven zij al aan dat zij een kindje verwachtten en dat het nog best spannend kon worden of de bruiloft wel door kon gaan. Ze zou dan immers hoogzwanger zijn. Jeetje, dacht ik nog, ik hoop dat Rosanne het volhoudt. Een huwelijksdag is, en helemaal als het je eigen huwelijk is, natuurlijk nogal heftig (zij het op de meest fantastische manier).

   Mijn zorgen zijn voor niets geweest. Rosanne en Elmar trouwden in hun woonplaats Alkmaar. Rosanne werd door Elmar opgehaald bij haar ouderlijk huis, heel old school dus ? En daar hou ik wel van. Op naar de ceremonie in het stadhuis van Alkmaar wat midden in het centrum ligt. Best een uitdaging om daar een beetje fatsoenlijk doorheen te komen, wat een drukte! Al die nieuwsgierige shoppers die toch wel even willen zien hoe de bruid er uit ziet (ben ik zelf ook wanneer ik in mijn eigen woonplaats een bruidspaar bij het stadhuis aan zie komen,  zeg ik eerlijk). Na de ceremonie de bollenvelden in om mooie platen te maken tussen de tulpen die prachtig bloeiden. En vervolgens doorrrr. Naar de receptie, waarna nog een diner en feest volgden. Wat een heerlijke dag!

   Rosanne was met haar prachtige buik vol energie en heeft de hele dag een grote glimlach op haar gezicht gehad. Een beeldschone bruidsjurk accentueerde haar mooie buik. Geen moment  bespeurde ik een greintje vermoeidheid en ze danste net zo hard als haar nieuwe hubby en de andere gasten.

   Het dochtertje van Rosanne en Elmar is inmiddels in goede gezondheid geboren. 2017 is best wel een goed jaar voor ze ?

   Lieve Rosanne en Elmar ik wens jullie een prachtig huwelijk en geniet van elkaar en jullie meisje!

   REACTIES

   An individual to investigate on particular topic, then you start writing
   on it. Your articles must be valuable, useful, and highly informative you just to work to drive in order to
   your web page. https://918kiss.host/downloads

   Je reactie is in afwachting van moderatie.
   lpe88 download android

   Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly
   informative. I’m gonna watch out for brussels.
   I will appreciate if you continue this in future.
   A lot of people will be benefited from your writing.

   Cheers! https://918.network/downloads/84-lpe88

   Je reactie is in afwachting van moderatie.

   Do not get clingy and desperate by calling him / her
   continuously! People may listen for you to some celebrity and some weight to what gachi are thinking.
   A massage session will really relax you already understand. https://918kiss.host/70-mega888

   Je reactie is in afwachting van moderatie.